Kennisgeving omgevingsvergunning “Delftweg 13”

Onderwerp

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat zij op grond van artikel 2.1, lid a, c, f, artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 2 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning hebben verleend voor het transformeren van het gebouw (Petrus Banden Kerk) naar een restaurant. Het gebouw ligt op de locatie Delftweg 13, 3043 CC in Rotterdam.

Inzage

De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 10 mei 2024 tot en met 21 juni 2024 ter inzage.

De omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken, zijn beschikbaar via de website www.overheid.nl. De stukken kunnen worden geraadpleegd door bij “Berichten over uw buurt” te zoeken op bovenstaande postcode.

Bovengenoemde stukken kunt u na het maken van een afspraak inzien tijdens hieronder genoemde openingstijden. Een afspraak is te maken via telefoon: 010 267 2514 of via e-mail bir@rotterdam.nl

Concern Informatiecentrum gemeente Rotterdam/ Timmerhuis / Halvemaanpassage 1 / 3011 AH Rotterdam. Openingstijden: dinsdag, woensdag en donderdag van 09.00 tot 13.00 uur.

Beroep

Belanghebbenden kunnen tegen de verleende omgevingsvergunning tot en met 21 juni 2024 beroep instellen bij de Rechtbank.

Het beroepschrift moet worden gericht aan: Rechtbank Rotterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM te Rotterdam. Voor het in behandeling nemen van het beroep is griffierecht verschuldigd.

Voorlopige voorziening

Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. U kunt, indien u beroep heeft ingesteld tegen de omgevingsvergunning, tevens een verzoek om voorlopige voorziening (o.a. schorsing) indienen bij voornoemde rechtbank. Wordt dat verzoek gedurende de beroepstermijn ingediend, dan treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Voor het in behandeling nemen van het verzoek is griffierecht verschuldigd.

Rotterdam,10 mei 2024

Burgemeester en wethouders voornoemd

Naar boven