Vaststellingsbesluit hogere grenswaarde Wet geluidhinder aan Koningsweg 2 te Vriezenveen

Burgemeester en wethouders hebben op 29 april 2024 op grond van artikel 83 in samenhang met artikel 110a Wet geluidhinder een hogere grenswaarde vastgesteld om medewerking te verlenen aan het realiseren van 8 appartementen in een voormalig kantoorpand aan de Koningsweg 2 te Vriezenveen.  

Ter inzage legging

U kunt het besluit inzien vanaf zaterdag 11 mei 2024 t/m 22 juni 2024.

U kunt de vastgestelde hogere grenswaarde digitaal bekijken via het digitale publicatieblad op officielebekendmakingen.nl. De documenten zijn onder het kopje ‘Bekijk documenten’ aan deze publicatie toegevoegd (zie linker kolom).

Stukken kunt u op aanvraag digitaal ontvangen. Wij verzoeken u telefonisch contact op te nemen met het vermelde telefoonnummer van het gemeentehuis zodat wij uw specifieke verzoek kunnen behandelen.

Als u de stukken in het gemeentehuis wilt inzien, kunt u daarvoor een afspraak maken.  

Bezwaar

Tegen dit besluit kunnen u en eventuele andere belanghebbenden binnen zes weken na bekendmaking van het besluit bezwaar maken. Hiertoe dient een bezwaarschrift te worden ingediend bij en gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Twenterand, postbus 67, 7670 AB Twenterand. Het bezwaarschrift moet ondertekend zijn en in ieder geval de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaarschrift is gericht en de gronden van het bezwaarschrift bevatten. Indien onverwijlde spoed dat eist, is het mogelijk om een voorlopige voorziening te vragen bij de voorzieningenrechter van de Raad van State, Team bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Hiervoor is griffierecht verschuldigd.

Tegen het besluit op bezwaar kunnen u en eventuele andere belanghebbenden binnen zes weken na bekendmaking van het besluit op bezwaar in beroep gaan. Hiertoe stelt u beroep in bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Team bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

 

Naar boven