Kennisgeving ter inzage legging intrekken voorkeursrecht van de gemeenteraad, Gemeente Stede Broec

Burgemeester en wethouders van de gemeente Stede Broec maken op grond van de artikelen 9.5 en 16.32b Omgevingswet bekend dat de raad van de gemeente Stede Broec op 25 april 2024 heeft besloten om, op basis van hetgeen is gesteld in artikel 9.5 lid 1 Omgevingswet, het op 27 mei 2021 gevestigde voorkeursrecht voor een aantal percelen deels of geheel in te trekken.

 

Het op de percelen kadastraal bekend als gemeente Stede Broec sectie D nummers 148, 178 en 179 gevestigde voorkeursrecht wordt geheel ingetrokken en het op de percelen kadastraal bekend als gemeente Stede Broec sectie D nummers 74 en 150 gevestigde voorkeursrecht wordt gedeeltelijk ingetrokken.

 

Ter inzage legging

 

Het besluit van de raad van 25 april 2024 ligt samen met bijbehorende bijlagen, bevattende de kadastrale kaart en een lijst met daarop de gronden waarbij het voorkeursrecht al dan niet deels wordt ingetrokken, met ingang van 17 mei 2024 gedurende zes weken voor een ieder kosteloos ter inzage in het gemeentehuis te Bovenkarspel. U kunt hiervoor een afspraak maken via www.stedebroec.nl/afspraak-maken. U kunt ook telefonisch een afspraak maken via 14 0228.

 

Bezwaar

 

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden gedurende een termijn van zes weken ingaande op 17 mei 2024 een bezwaarschrift indienen tegen het besluit van de gemeenteraad. In het ondertekende bezwaarschrift moet worden opgenomen: de naam en het adres van de belanghebbende, de datum, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden van het bezwaar (de motivering). Het bezwaarschrift dient te worden gericht aan de gemeenteraad van de gemeente Stede Broec, Postbus 20, 1610 AA Bovenkarspel.

 

 

Naar boven