Voorgenomen verkoop snippergroen bij het adres beukenlaan 16 te Nuenen

De gemeente Nuenen is van plan om twee stroken grond met een totale oppervlakte van ongeveer 90 m², bij het adres beukenlaan 16 te Nuenen nabij Helsestraat, kadastraal bekend gemeente Nuenen, sectie E, nummers 2144 en 2145, te verkopen aan een gegadigde die eigenaar is van een perceel dat direct aansluit op de te verkopen stroken grond.

Motivering voorgenomen verkoop

Het gaat om een uitgifte zoals bedoeld in de Beleidsregels betreffende de verkoop van openbaar groen gemeente Nuenen c.a. Deze beleidsregels zijn op 19 november 2010 vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders. Voor de motivering verwijzen wij naar de voorwaarde zoals omschreven in de beleidsregels in punt 1., onder de kop ‘Voorwaarden’:

“Het openbaar groen dient direct te grenzen aan het perceel wat in eigendom is bij de betreffende verzoeker.”

De gemeente is hierdoor van mening dat voor de verkoop van de onroerende zaak slechts één serieuze gegadigde in aanmerking komt.

Reageren

Tegen de voorgenomen uitgifte kunnen geen zienswijzen, bezwaren of beroep in de zin van de Algemene wet bestuursrecht worden ingediend of ingesteld. Bent u het niet eens met een voorgenomen uitgifte en vindt u dat u hiervoor ook in aanmerking komt, dan kunt u binnen 20 kalenderdagen na publicatie van deze bekendmaking een kort geding aanhangig maken bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant te ’s-Hertogenbosch. Wij verzoeken u om ons hierover te informeren via onderstaand e-mailadres. De 20 kalenderdagen gaan in op de dag na publicatie om 0.00 uur en eindigen 20 kalenderdagen daarna op de laatste dag om 24.00 uur. Als u niet binnen deze 20 kalenderdagen reageert, dan vervalt uw recht om op te komen tegen deze uitgifte.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling grondzaken onder vermelding van zaaknummer 2083896. Dit kan telefonisch via: of per e-mail naar: reststroken@nuenen.n

Naar boven