Ontwerpbesluit voor een alcoholwetvergunning aan Kazernelaan 113A te Weert

Nederlandse Vereniging voor Onderwatersport “De Peddemoeek” vraagt een Alcoholwetvergunning aan ten behoeve van een para-commerciële horeca-inrichting. Deze vergunning is bestemd voor de openbare inrichting Nederlandse Vereniging voor Onderwatersport “De Peddemoeek” gelegen aan de Kazernelaan 113A, 6006 SP te Weert. De Burgemeester is voornemens de gevraagde vergunning te verlenen.

Er is een ontwerpbesluit voor de voorgenoemde Alcoholwetvergunning opgesteld.

De aanvraag en het ontwerpbesluit liggen met ingang van 3 mei 2024 gedurende een periode van zes weken tijdens de openingstijden ter inzage bij de receptie in het stadhuis van de gemeente Weert.

Indienen zienswijzen

Met toepassing van het bepaalde in de Algemene wet bestuursrecht, onder meer afdeling 3.4., wordt een zogenaamde uniforme openbare voorbereidingsprocedure gevolgd. Dit houdt in dat de burgemeester de aanvrager van de vergunning alsmede belanghebbenden in de gelegenheid stelt zijn of haar zienswijze op dit ontwerp besluit naar voren te brengen. Dit kan mondeling of schriftelijk en wel gedurende de periode van zes weken waarin het ontwerp besluit ter inzage ligt.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gezonden aan: Burgemeester van Weert, afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving, postbus 950, 6000 AZ te Weert.

Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan telefonisch contact opgenomen worden met de afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving via het telefoonnummer 0495 575 000. Zo spoedig mogelijk na afloop van de termijn van zes weken neemt de burgemeester een definitief besluit over de aanvraag tot het verlenen van de alcoholwetvergunning.

Naar boven