Ontwerpbesluit intrekking vergunning uitbreiding varkenshouderij Katsberg 3 Meijel 

Het college van burgemeester en wethouders van Peel en Maas is voornemens om een omgevingsvergunning voor het uitbreiden van een varkenshouderij met een stal op het adres Katsberg 3 in Meijel in te trekken. Het college trekt de vergunning in, omdat er lange tijd geen van de vergunde activiteiten zijn uitgevoerd. De intrekking is geregistreerd onder zaaknummer Z2024-00001312 en betreft de volgende onderdelen:

 

  • 1.

    bouwactiviteit

  • 2.

    milieubelastende activiteit

     

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf 7 mei 2024 gedurende zes weken ter inzage in het Huis van de Gemeente, Wilhelminaplein 1 in Panningen. Wilt u deze inzien dan dient u hiervoor een afspraak te maken met de medewerkers van de Frontoffice van team Vergunningen, Toezicht, Handhaving en Veiligheid.

 

Bent u het niet eens met dit ontwerpbesluit?

Belanghebbenden kunnen gedurende de inzagetermijn schriftelijk of mondeling een zienswijze bij ons indienen. In dat geval adviseren wij u om eerst telefonisch contact met ons op te nemen. We nemen dan samen met u het ontwerpbesluit door. De termijn voor het indienen van een zienswijze start op 7 mei 2024 en bedraagt 6 weken.

 

Meer informatie?

Voor meer informatie over dit ontwerpbesluit kunt u contact opnemen met de medewerkers Front-Office van team Vergunningen, Toezicht, Handhaving en Veiligheid. E-mailadres: info@peelenmaas.nl of telefoonnummer: 077-306 66 66.

 

Panningen, 6 mei 2024

Naar boven