Bestemmingsplan vastgesteld Horsterweg 147/Kawoepersteeg 26

Het college van burgemeester en wethouders maakt, op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de raad van de gemeente Ermelo in zijn vergadering van 24 april 2024 besloten heeft tot vaststelling van het bestemmingsplan Horsterweg 147/Kawoepersteeg 26. Het bestemmingsplan biedt een juridisch planologisch kader voor het wijzigen van de bestemming recreatie naar wonen.

Het raadsbesluit ligt met het vastgestelde bestemmingsplan en de daarbij bijbehorende stukken, met ingang van 9 mei tot en met 19 juni 2024, voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis. Voor een inzage kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 0341 56 73 21 of via onze website www.ermelo.nl. Het bestemmingsplan Horsterweg 147/Kawoepersteeg 26, met identificatienummer NL.IMRO.0233.BPNL.IMRO.0233.BPHorsterwgKawoepe-0401, kunt u tevens digitaal raadplegen op omgevingswet.overheid.nl/regels-op-de-kaart.

Gedurende hiervoor vermelde termijn van ter inzage legging kan tegen het besluit van de gemeenteraad tot vaststelling van het bestemmingsplan door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE ’s-Gravenhage.

Het instellen van beroep schort de werking van het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan niet op. Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Degene die beroep instelt kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Ermelo, 8 mei 2024

Naar boven