Straatnaamwijziging Pater Eberschweilerstraat Wijnandsrade

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beekdaelen maken op basis van artikel 2.2 van de verordening ‘Naamgeving en nummering (adressen) gemeente Beekdaelen 2021’ bekend dat zij hebben ingestemd met de wijziging van de straatnaam Pater Ebersweihlerstraat naar Pater Eberschweilerstraat.

 

De gemeente Beekdaelen is er op gewezen dat de straatnaam Pater Ebersweihlerstraat verkeerd gespeld is. De straatnaam is vernoemd naar Pater Eberschweiler, een belangrijke persoon binnen het katholieke geloof. De gemeente Beekdaelen is van mening dat de foutief gespelde straatnaam geen recht doet aan de verdiensten van Pater Eberschweiler en heeft derhalve besloten om de straatnaam te wijzigen.

 

Het dossier is bij de gemeente Beekdaelen geregistreerd onder zaaknummer Z/24/202504.

 

Bezwaar indienen

Bent u het met niet eens dit besluit? U kan binnen een periode van 6 weken lopend vanaf 8 mei 2024 bezwaar aantekenen tegen het bovenstaande besluit. Dit doet u door een brief te sturen gericht aan het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Beekdaelen, postbus 22000, 6360 AA Nuth of via gemeente@beekdaelen.nl. U dient bij uw bezwaar de volgende zaken te vermelden: de naam van het besluit, het zaaknummer, de reden van uw bezwaar, de datum, uw naam, uw adres, uw e-mailadres en uw handtekening.

 

Nader informatie

Wilt u meer informatie, of heeft u vragen over het plan, dan kunt u contact opnemen met de heer Bindels via gemeente@beekdaelen.nl of telefoonnummer 088 - 450 2000.

Naar boven