Het buiten behandeling stellen de aanvraag van een exploitatievergunning voor Sephora VOF, Weth.Nijboerstraat 1A 7711AM Nieuwleusen

Op 08-01-2024 heeft de burgemeester van Dalfsen onderstaande aanvraag om een exploitatievergunning op grond van artikel 4:5 van de Algemene Wet Bestuursrecht buiten behandeling gesteld:

Kenmerk: Z/23/710979

Verzenddatum besluit: 08-01-2024

Locatie: Weth.Nijboerstraat 1A 7711AM Nieuwleusen

Projectomschrijving: het aanvragen van een exploitatievergunning Sephora VOF

Bezwaar

Bent u het niet eens met het besluit, dan kunt u bezwaar maken. Zorg er voor dat de gemeente Dalfsen uw bezwaarschrift ontvangt binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is verstuurd.

In uw bezwaarschrift moet het volgende staan:

- uw naam, adres en telefoonnummer;

- een duidelijke omschrijving tegen welk besluit u bezwaar maakt. U kunt bijvoorbeeld de datum en ons kenmerk van het besluit noemen of een kopie meesturen;

- de reden waarom u bezwaar maakt;

de datum en uw handtekening.

Het bezwaarschrift moet u indienen bij de burgemeester van de gemeente Dalfsen, Postbus 35, 7720 AA Dalfsen. Bezwaar indienen kan ook digitaal via www.dalfsen.nl/bezwaar-maken. Hiervoor heeft u uw DigiD nodig.

Voor informatie, vragen of voor het maken van een afspraak voor het inzien van de aanvraag kunt u contact opnemen met het team Openbare Orde via telefoonnummer 14 0529.

Naar boven