Toestemming voor Verbouwing woonhuis Retersbekerweg 2, Retersbekerweg 2, 6343PK Klimmen

Vaststellingsbesluit Omgevingsvergunning Reterbekerweg 2 te Klimmen

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de volgende omgevingsvergunning is verleend waarbij de uitgebreide voorbereidingsprocedure is gevolgd:

Retersbekerweg 2, 6364 PK Klimmen: het verbouwen van de “boerderijwoning” tot twee woningen (zaaknummer 2023-00000238), verzonden 25 april 2024.

\Inzage

Het vaststellingsbesluit ligt met ingang van de dag na de bekendmaking gedurende 6 weken (6 mei 2024 tot en met 17 juni 2024) tijdens openingstijden ter inzage bij het Klantcontactcentrum van de gemeente Voerendaal, Raadhuisplein 1.

U kunt de stukken ook inzien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en de LVBB. Het identificatienummer is: NL.IMRO.0986.OVRetersbekerweg2-VG01.

\Beroep

U kunt tijdens de 6 weken dat het vaststellingsbesluit ter inzage ligt digitaal, via de website van de rechtbank Limburg, of schriftelijk een brief schrijven met de volgende onderdelen:

· uw naam en adres;

· de datum waarop u beroepschrift schrijft;

· tegen welk besluit u in beroep gaat;

· uw handtekening;

· een kopie van het besluit waartegen u in beroep gaat.

 

Deze brieft stuurt u naar:

Rechtbank Limburg

t.a.v. Sector bestuursrecht

Postbus 9506040 AZ Roermond

Indien er sprake is van spoed kunt u tevens, onder voorwaarde van het indienen van een beroepschrift, een voorlopige voorziening vragen bij de Voorzieningenrechter van Rechtbank Limburg.

Naar boven