Gemeente Dinkelland – Voornemen tot vrijwillige openbare verkoop van Smithuisstraat 2a te Ootmarsum.

 

De gemeente Dinkelland is voornemens om over te gaan tot vrijwillige openbare verkoop bij inschrijving van Smithuisstraat 2a te Ootmarsum. U kunt dit object bezichtigen tijdens twee kijkdagen en wel op: woensdag 15 mei 2024 tussen 15.00 uur - 17.00 uur vrijdag 17 mei 2024 tussen 15.00 uur - 17.00 uur Vooraf aanmelden bij de makelaar Morskieft te Ootmarsum is verplicht. Na aanmelding krijgt u toegang tot een digitale omgeving met alle beschikbare informatie. De sluitingstermijn voor de inschrijving is 27 mei 2024 om 12.00 uur. De verkoper behoudt zich het recht van beraad en gunning voor.

Kortgeding

Iedere serieuze gegadigde die vindt dat hij ook voor een koopovereenkomst in aanmerking komt met betrekking tot een onroerende zaak op de lijst, dient uiterlijk binnen 20 kalanderdagen na publicatie een kort geding aanhangig te hebben gemaakt met betrekking tot die zaak bij de rechtbank Overijssel. Met het oog op de voortgang in deze verkooptrajecten en het verkrijgen van duidelijkheid, hanteren wij een termijn van 20 kalenderdagen. Deze termijn is een vervaltermijn.

Indien u een kort geding aanspant, verzoeken wij u ons dit binnen voornoemde termijn van 20 kalenderdagen schriftelijk mede te delen, bij voorkeur door het per e-mail opsturen van de conceptdagvaarding aan info@dinkelland.nl.

Vragen?

Voor inhoudelijke vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. B. Rikhof

van het organisatieonderdeel Samenleving via het telefoonnummer 0541-854100.

 

Burgemeester en wethouders voornoemd

 

 

Naar boven