Gemeente Brummen - Bekendmaking voornemen uitgifte zakelijke rechten transformatorstations

De Gemeente Brummen is voornemens een overeenkomst tot vestiging van een recht van opstal aan te gaan met Liander N.V. ten behoeve van het plaatsen / reeds geplaatste transformatorstations nabij:

 

  • 1.

    Baron van Sytzamastraat, kadastraal Gemeente Brummen, sectie G, nummer 5628 (ged.), groot 30 m2;

  • 2.

    Domineeskamp, kadastraal bekend Gemeente Hall, sectie B, nummer 1653, groot 7 m2;

  • 3.

    Brummenseweg, kadastraal bekend Gemeente Hall, sectie C, nummer 3366 (ged.), groot 30 m2;

  • 4.

    Hallseweg, kadastraal bekend Gemeente Hall, sectie C, nummer 3365 (ged.), groot 30 m2.

     

Motivering

De beoogde locaties is door partijen als geschikt aangemerkt voor het plaatsen van een transformatorstation. Vaststaat dat de beoogde opstalhouder de enige serieuze kandidaat is ten behoeve van de energievoorziening op deze locatie. Alleen door het vestigen van dit recht van opstal kan de gemeente het algemeen belang dienen. Derhalve is de gemeente van mening dan Liander N.V. de enige serieuze gegadigde is voor het plaatsen van deze trafo’s.

 

Reacties

Een ieder die wil reageren op de voorgenomen verkoop van het perceel grond kan dat gemotiveerd doen door binnen drie weken na de datum van deze publicatie een e-mail te sturen naar p.klumper@brummen.nl

 

Vervolg

Als binnen de gestelde termijn geen reacties worden ingediend, zal de gemeente de percelen grond belasten met een zakelijk recht ten behoeve van Liander N.V..

Mochten reacties worden ingediend dan zullen deze worden beoordeeld. Als andere geschikte en serieuze belangstellenden zich melden, zal op basis van nader vast te stellen selectiecriteria een besluit worden genomen over de uitgifte van de zakelijke rechten.

 

Naar boven