Omgevingsvergunning verleend voor een buitenplanse omgevingsplanactiviteit voor het mogelijk maken van kamerverhuur aan Burgemeester Verdaasdonkstraat 60 4847GD Teteringen

De gemeente Breda heeft een omgevingsvergunning verleend. De gemeente Breda geeft hiermee toestemming voor het mogelijk maken van kamerverhuur aan Burgemeester Verdaasdonkstraat 60 4847GD Teteringen.

Waarom publiceert de gemeente Breda dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente Breda aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente Breda u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt nu reageren als de omgevingsvergunning tegen uw belangen ingaat.

Bent u het niet eens met de omgevingsvergunning?

U heeft 6 weken om de gemeente Breda te laten weten dat u het niet eens bent met de omgevingsvergunning. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als de omgevingsvergunning tegen uw belangen ingaat. Ga naar de website van de gemeente Breda om bezwaar te maken: www.breda.nl/bezwaarschrift-indienen. Het kenmerk van deze aanvraag is: Z2024-000352. Lukt het niet op de website, bel dan naar de gemeente Breda op telefoonnummer 14 076.

U kunt de voorzieningenrechter van de Rechtbank vragen om een schorsing van het besluit

Heeft u er spoedeisend belang bij dat het besluit wordt geschorst? Dan kunt u de rechtbank Zeeland-West-Brabant vragen de start van de activiteiten tegen te houden voordat de gemeente Breda een besluit heeft genomen over uw bezwaar. Dit heet het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening. Dit kan schriftelijk of online via de website van de rechtbank. Voor meer informatie kunt u de rechtbank bellen. Dit kan via het algemene telefoonnummer 088 361 15 53. U moet voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening griffierecht betalen.

Heeft u vragen over de aanvraag voor een omgevingsvergunning?

Deze kunt u stellen via de website van de gemeente Breda. Klik hier aan ‘vraag over een aangevraagde omgevingsvergunning of ingediend initiatiefplan’. Houd het kenmerk van de aanvraag bij de hand, het kenmerk van deze aanvraag is: Z2024-000352. Met dit formulier kunt u ook de aanvraag digitaal opvragen door op ‘inzien omgevingsvergunning of bouwdossier’ te klikken. Lukt het niet op de website, bel dan naar de gemeente Breda op telefoonnummer 14 076.

Naar boven