Bestemmingsplan ‘Winkelweg ong. Posterholt’

Burgemeester en wethouders van Roerdalen maken bekend dat de gemeenteraad in de vergadering van 18 april 2024 het bestemmingsplan ‘Winkelweg ong. Posterholt heeft vastgesteld.

 

Het plan

Het bestemmingsplan ‘Winkelweg ong. Posterholt’ maakt de bouw van twee vrijstaande levensloopbestendige woningen mogelijk op de locatie Winkelweg ong. in Posterholt. Met dit bestemmingsplan wordt een bouwvlak toegevoegd aan de locatie, waarbinnen 2 woningen kunnen worden gerealiseerd.

 

Inzage en raadplegen

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken vanaf 3 mei 2024 voor 6 weken ter inzage bij het Servicepunt Roerdalen. De planstukken zijn digitaal in te zien via het Omgevingsloket.nl onder de codering: NL.IMRO.1669.BPPTHWINKELWG-VG01.

 

Beroep instellen

Volgend uit artikel 6:7 van de Algemene wet bestuursrecht kan gedurende 6 weken vanaf 3 mei 2024 beroep worden ingesteld.

 

Een beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het beroepschrift bevat in ieder geval uw naam, adres, de dagtekening, een omschrijving van het (onderdeel van het) besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Aan deze procedure zijn griffiekosten verbonden.

Het instellen van beroep schorst de werking van het vastgestelde bestemmingsplan niet. Als een beroepschrift is ingediend bestaat tevens de mogelijkheid om bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen.

 

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt in werking daags na het aflopen van de inzagetermijn.

 

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Linda de Wild van het team Leefomgeving via telefoonnummer (0475) 538 888 op dinsdag, woensdag en donderdag.

Naar boven