Vaststelling bestemmingsplan ’Dorpstraat 9 te Linschoten’

Burgemeester en wethouders van Montfoort maken ingevolge de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het bestemmingsplan ’Dorpstraat 9 te Linschoten’ op 22 april 2024 ongewijzigd is vastgesteld door de gemeenteraad.

Inhoud

Voor het plangebied Dorpstraat 9 is een initiatief voor het realiseren van een nieuwe woning naast een monumentale woonboerderij. Om dit mogelijk te maken is een herziening van het bestemmingsplan benodigd.

Terinzagelegging

het bestemmingsplan ‘Dorpstraat 9 te Linschoten’ is op 22 april 2024 ongewijzigd vastgesteld. Van maandag 6 mei tot maandag 17 juni 2024 ligt het bestemmingsplan, inclusief bijbehorende stukken, op werkdagen ter inzage bij de publieksbalie van het Huis van Montfoort (stadskantoor), Kasteelplein 5 te Montfoort. Ook is het bestemmingsplan digitaal raadpleegbaar via de nationale website http://www.omgevingswet.overheid.nl/regels-op-de-kaart/ (Identificatiecode: NL.IMRO.0335.BPDorpstraat9-VG01).

Beroepsmogelijkheid

Met ingang van 6 mei tot en met 17 juni 2024 kan bij de Raad van State beroep ingesteld worden tegen de vaststelling van het bestemmingsplan.

Het beroep dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het beroepschrift moet zijn ondertekend en dient ten minste te bevatten: de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden waarop het beroep rust. Zo mogelijk dient een kopie van het bestreden besluit bijgevoegd te worden. Er wordt een griffierecht geheven.

Indien beroep wordt ingesteld kan tevens een voorlopige voorziening worden verzocht bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Een voorlopige voorziening kan door de voorzitter worden getroffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

Inwerkingtreding

Het vastgestelde bestemmingsplan treedt in werking na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn een beroepschrift is ingediend en een verzoek om een voorlopige voorziening is aangevraagd.

Meer informatie

Voor meer informatie over het bestemmingsplan kunt u contact met opnemen met de heer S. Ghenam van de gemeente Montfoort via het algemene nummer (0348) 476400 of via RO@Montfoort.nl.

Naar boven