Voorgenomen verhuur Nieuwsteeg 44 1e verdieping, Hoorn

 

Burgemeester en Wethouders geven hierbij kennis van het voornemen om een gedeelte van Nieuwsteeg 44 1e verdieping te verhuren. Het betreft een praktijkruimte van +/- 103,3 m2 bestaande uit twee ruimtes en een hal die gezamenlijk wordt gebruikt. Huurprijs € 860,- per maand exclusief nutskosten en gemeentelijke belastingen. Voorschot nutskosten € 150,- per maand exclusief BTW. De ruimten zijn nu in gebruik door een Yoga Studio.

Informatie rond deze voorgenomen verhuur kunt u opvragen mw. S. Drijver, bereikbaar op telefoonnummer: 0229 252200 of via e-mail: s.drijver@hoorn.nl of gebouwenbeheer@hoorn.nl

 

Huurovereenkomst ROZ-model met aanvullingen gemeente Hoorn - Het object is een rijksmonument waar niets aan veranderd of geschilderd mag worden zonder toestemming van bevoegde instanties.

Bestemming: kan opgevraagd worden.

 

Aanmelden kan tot uiterlijk 23 mei2024 via het inschrijfformulier.

Het volledig ingevuld inschrijfformulier kunt u opvragen en inleveren bij de Gemeente Hoorn t.a.v. mw. S. Drijver of via e-mail: s.drijver@hoorn.nl.

Gegadigden hebben na publicatie 3 weken de tijd om zich in te schrijven. Er liggen verder geen stukken ter inzage.

 

Criteria:

  • Nieuwe huurder moet passen bij de overig huurders;

  • Er mag geen overlast veroorzaakt worden voor overige huurder;

  • Geen detailhandel.

Alle inschrijvingen worden beoordeeld op basis van de criteria. Op basis van deze beoordeling wordt bepaald welke inschrijving het best scoort en welke inschrijver het pand kan huren.

Vervolgens zal de gemeente overgaan tot de verhuur van het pand.

Wanneer er twee gelijkwaardige bedrijfsplannen worden ingediend dan wint de inschrijving die als eerste is ontvangen

Verwachte ingangsdatum voor de verhuur zal uiterlijk (nader te bepalen) worden.

Voorbehoud goedkeuring college van Burgemeester en Wethouders

Met deze publicatie geeft de gemeente Hoorn uitvoering aan het arrest van de Hoge Raad van 26 november 2021 (ECLi:NLKHR:2021:1778)

Op basis van recente jurisprudentie dient de gemeente bij verhuur van vastgoed een selectie procedure te doorlopen om op die wijze serieuze gegadigden mee te laten dingen en zo gelijke kansen te creëren.

 

Naar boven