Kennisgeving voornemen tot verhuur van een perceel grond grenzend aan de Pas 2a, 6911 BN te Pannerden

 

 

De gemeente Zevenaar geeft hierbij kennis van haar voornemen tot verhuur van een perceel grond, grenzend aan het woonperceel van bovenstaand adres, aan de eigenaren van dit woonperceel. Het betreft een gedeelte van het perceel, kadastraal bekend gemeente Pannerden, sectie B nummer 3449 met een oppervlakte van circa 38 m².

 

Motivering

Naar het oordeel van de gemeente Zevenaar is de beoogde huurder de enige serieuze kandidaat die in aanmerking komt voor de huur van deze grond, omdat de grond grenst aan het woonperceel van de beoogde huurder, de grond direct gelegen is voor de woning van de beoogde huurde en de grond reeds jaren was verhuurd aan de vorige eigenaar van het woonperceel. Gelet op het voorgaande is de gemeente Zevenaar van oordeel dat de beoogde huurder van de reststrook op grond van objectieve, redelijke en toetsbare criteria, kan worden aangemerkt als enige serieuze gegadigde. Een selectieprocedure is om deze reden niet aan de orde.

 

Vervaltermijn, kort geding

Mocht u zich niet kunnen verenigen met de voorgenomen verhuur, dan dient u binnen een termijn van 20 (twintig) kalenderdagen na datum van publicatie van deze bekendmaking een kort geding tegen de gemeente Zevenaar bij de Rechtbank Gelderland aanhangig te hebben gemaakt. Genoemde termijn merken wij aan als vervaltermijn. Als binnen de opgegeven termijn van 20 (twintig) kalenderdagen geen kort geding tegen de gemeente aanhangig is gemaakt, zal de gemeente aan haar voornemen uitvoering geven. Er liggen verder geen stukken ter inzage.

 

Informatie

L.Y. Lam, Juridisch adviseur openbare ruimte Afdeling BOR, bereikbaar per e-mail: l.lam@zevenaar.nl.

 

Met deze publicatie geeft de gemeente Zevenaar uitvoering aan het arrest van de Hoge Raad d.d. 26 november 2021 (ECLI:NL:HR: 2021:1778). Het feit dat een voornemen tot verhuur bekend wordt gemaakt, betekent niet dat de gemeente al definitief tot verhuur besloten heeft. Ook betekent niet dat met de beoogde huurder al volledige overeenstemming is bereikt of dat zeker is dat die zal worden bereikt.

 

Naar boven