Ontwerp-omgevingsvergunning uitgebreide procedure aan de Scherpenzeelseweg 173 in Barneveld voor het bouwen van een vleeskalverenstal en het realiseren van een paardenbak met twee lichtmasten

Op 13 december 2021 ontvingen burgemeester en wethouders van de gemeente Barneveld een aanvraag (zaaknummer2021W3156) voor het bouwen van een vleeskalverenstal en het realiseren van een paardenbak met twee lichtmasten op het perceel Scherpenzeelseweg 173 in Barneveld. Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij van plan zijn om een omgevingsvergunning te verlenen.

De ontwerp-omgevingsvergunning ligt met ingang van 3 mei tot en met 13 juni 2024 ter inzage bij het servicepunt Bouwen, Wonen en Leefomgeving van het gemeentehuis (Raadhuisplein 2). Om de ontwerp-vergunning in te zien kunt u een afspraak maken via telefoonnummer (0342) 495 335 of via onze website https://www.barneveld.nl/belastingen-en-vergunningen/afwijken-van-bestemmingsplan).

De documenten kunt u digitaal bekijken onder het kopje “Bekijk documenten” bij deze publicatie. Heeft u vragen over de documenten, dan kunt u mailen naar rodigitaal@barneveld.nl of telefonisch contact opnemen via bovenstaand nummer.

U vindt de officiële bekendmaking via https://www.barneveld.nl/over-barneveld/bekendmakingen.

Tijdens de vermelde periode kan een belanghebbende een zienswijze over dit voornemen om de omgevingsvergunning te verlenen naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders (Postbus 63, 3770 AB Barneveld).

 

Barneveld, 2 mei 2024.

Naar boven