Vaststelling bestemmingsplan “Son Midden; Vijverlaan ong.”

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat de gemeenteraad op 18 april 2024 het bestemmingsplan “Son Midden; Vijverlaan ong.” (NL.IMRO.0848.BP306SONMIDDEN-VA01) heeft vastgesteld.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het toevoegen van twee levensloopbestendige woningen (twee-aaneen) op de hoek van de Vijverlaan bij de Eekhoornlaan. Ook blijft een beeldbepalende eik behouden.

Het bestemmingsplan “Son Midden; Vijverlaan ong.” is ook te raadplegen via www.sonenbreugel.nl of direct op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van zes weken kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden. De termijn loopt van 2 mei 2024 tot en met 12 juni 2024.

Het beroepsschrift kan worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien beroep is ingesteld, kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak.

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien gedurende de beroepstermijn bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat dat verzoek is beslist.

 

Naar boven