Ontwerpbesluit voor het oprichten van twee vrijstaande woningen aan Duinweg 28 en 30 te Bosch en Duin

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zeist maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) van plan zijn om de volgende omgevingsvergunning te verlenen:

Omschrijving

Het oprichten van twee vrijstaande woningen (WABO-2023-002165).

Locatie

Duinweg 28 en 30 te Bosch en Duin

Activiteiten:

  • Bouwen van bouwwerken (artikel 2.1 lid 1 onder a Wabo);

  • Gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan (artikel 2.1 lid 1 onder c Wabo).

Procedure

Om het plan mogelijk te maken wordt de uitgebreide voorbereidingsprocedure van de Wabo (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) doorlopen (artikel 2.12 eerste lid, sub a, onder 3, Wabo). De gemeenteraad heeft besloten om de ontwerpverklaring van geen bedenkingen (vvgb) af te geven.

Ter inzage

De aanvraag, de ontwerp omgevingsvergunning, de ontwerp-vvgb van de raad, de ruimtelijke onderbouwing en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 2 mei 2024 gedurende 6 weken ter inzage. De stukken kunt u digitaal inzien via www.officielebekendmakingen.nl en: www.zeist.nl/verhuizen-en-verbouwen/bestemmingsplannen/duinweg. Ook kunt u de stukken inzien op het gemeentehuis van Zeist.

Zienswijze

Gedurende de termijn van ter inzagelegging kan iedereen een zienswijze indienen op het ontwerpbesluit. Schriftelijke zienswijzen moeten gericht worden aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Zeist, t.a.v. team Ruimtelijke Ontwikkeling, postbus 513, 3700 AM Zeist. Zienswijzen kunnen ook digitaal (via www.zeist.nl/zienswijze) of mondeling (na afspraak via telefoonnummer 14 030) worden ingediend. Het college van burgemeester en wethouders neemt vervolgens een besluit over de verlening van de omgevingsvergunning, waarbij de eventueel ingediende zienswijzen zullen worden betrokken.

Naar boven