Verleende evenementenvergunning, voor het organiseren van 'Voorjaarsfair Oudleusen' op 11 mei 2024, bij Evenemententerrein aan de Muldersweg Dalfsen

De burgemeester van de gemeente Dalfsen maakt bekend dat de volgende vergunning is verleend:

Kenmerk: Z/24/722734

Verzenddatum besluit: 26-04-2024

Locatie: Evenemententerrein aan de Muldersweg Dalfsen, Westerkampen 32 7722TK Dalfsen, Westerkampen 32 7722TK Dalfsen

Projectomschrijving: het organiseren van 'Voorjaarsfair Oudleusen' op 11 mei 2024

Inzage

De verleende evenementenvergunning die de reguliere voorbereidingsprocedure heeft gevolgd ligt zes weken na de dag van verzending ter inzage. U kunt een verzoek indienen om de stukken digitaal te ontvangen via het algemene emailadres: gemeente@dalfsen.nl

Procedure

Tegen het besluit kunt u bezwaar maken. Dit doet u door een bezwaarschrift in te dienen binnen zes weken na de dag van verzending van dit besluit. In het bezwaarschrift moet in ieder geval staan:

1. uw naam en adres;

2. de datum;

3. een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt, en;

4. de redenen van uw bezwaar.

U moet het bezwaarschrift ook ondertekenen. Ook vragen wij u om een vermelding van het zaaknummer van het besluit waar u bezwaar tegen heeft mee te sturen en aan te geven op welk telefoonnummer of e-mailadres u te bereiken bent. Het bezwaarschrift moet u sturen naar de burgemeester van Dalfsen, Postbus 35, 7720 AA Dalfsen. Het besluit blijft gelden in de tijd dat uw bezwaarschrift in behandeling is.

Als u dit niet wilt, vanwege spoedeisend belang of omdat het besluit onherstelbare gevolgen heeft voor u, dan kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Overijssel, locatie Zwolle (Postbus 10067, 8000 GB Zwolle).

U kunt ook digitaal het bezwaarschrift indienen via het “online formulier bezwaar maken” op de website van de gemeente Dalfsen. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Voor informatie, vragen of voor het maken van een afspraak voor het inzien van de evenementenvergunning kunt u contact opnemen met het team Openbare Orde, telefoonnummer 14 0529.

Naar boven