Beschikking hogere grenswaarden ingevolge de Wet geluidhinder ten behoeve van omgevingsvergunning 1 woning aan de Ruys de Beerenbrouckstraat te Holtum

Het college van Burgemeester en Wethouders van Sittard-Geleen maken bekend dat de beschikking hogere waarde ten behoeve van de ruimtelijke procedure voor het bestemmingsplan voor woning aan Ruys de Beerenbrouckstraat te Holtum is genomen.

Om de realisatie mogelijk te maken heeft het college hogere grenswaarden verleend van 51 dB voor wegverkeerslawaai tgv de Rijksweg A2 en 52 dB(A) ten gevolge van industrielawaai van het geluidgezoneerd industrieterrein VDL-Nedcar.

Ter inzage

De definitieve beschikking en de hierbij behorende stukken zijn 6 weken in te zien vanaf de dag na publicatie. De documenten kunt u downloaden en digitaal raadplegen aan de linkerzijde op deze pagina onder de kop ‘Bekijk documenten’. Fysiek kunnen de stukken worden ingezien op afspraak in de Stadswinkel, Markt 1 in Geleen. U kunt hiervoor bellen naar 14 046. De Stadswinkel is uitsluitend op afspraak geopend van maandag t/m vrijdag 08.00-18.00 uur en donderdagavond van 18.00-20.00 uur.

Bent u het er niet mee eens?

Als u het met dit besluit niet eens bent, dan kunt u beroep aantekenen. U kunt dit doen op basis van de Algemene wet bestuursrecht. Hoe u dat kunt doen, leest u hier.

Beroep

U kunt beroep aantekenen bij de rechtbank Limburg.

Het adres is:

Rechtbank Limburg

Sector Bestuursrecht

Postbus 950

6040 AZ Roermond

Zorgt u ervoor dat u het beroepschrift schriftelijk indient binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is bekendgemaakt.

In uw beroepschrift staat ten minste:

  • -

    uw naam en adres

  • -

    de datum waarop u het beroep schrijft

  • -

    een omschrijving van het besluit waar het beroepschrift tegen gericht is

  • -

    de reden waarom u beroep aantekent

  • -

    uw handtekening.

U kunt ook digitaal het beroepschrift indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Wilt u meer informatie? Leest u dan de brochure ‘Bezwaar en beroep tegen een beslissing van de overheid’. Deze brochure kunt u krijgen via:

Naar boven