Bekendmaking voornemen grondverkoop aan Liander Infra N.V. te Arnhem

 

 

 

 

Voorgenomen grondverkoop

De gemeente Opmeer heeft het voornemen om een perceel grond te verkopen aan Liander Infra N.V. te Arnhem, de verkoop vindt plaats voor de realisatie van een transformatorstation op het te verkopen perceel.

 

Te verkopen perceel grond

De verkoop betreft het volgende perceel grond:

Nabij Veldstralaan 4 te Spanbroek. Het perceel is kadastraal bekend gemeente Opmeer, sectie F, nummer 3293 groot 7 m2 en sectie F, nummer 3291 groot 28 m2.

 

Motivering

Er is nu en in de toekomst een groeiende vraag naar energie. Om hieraan te kunnen voldoen is de bouw van nieuwe en de uitbreiding van bestaande transformatorstations nodig. Liander Infra N.V. voorziet hierin. Voor de realisatie is grond nodig die eigendom is van de gemeente. De gemeente is van mening dat Liander Infra N.V. de enige serieuze gegadigde is om deze transformatorstations te bouwen en uit te breiden en de percelen grond aan te kopen.

 

Oneens met verkoop

Bent u het oneens met de voorgenomen verkoop, omdat u de grond zelf wil verwerven? Dan kunt u binnen twee weken na publicatiedatum een kort geding starten bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Alkmaar. Als u hiervan gebruik maakt, dan verzoeken wij u om ook een digitaal exemplaar van de dagvaarding toe te zenden aan gemeente@opmeer.nl.

 

Als binnen twee weken na publicatie geen kort geding is gestart, dan vervalt het recht om tegen de voorgenomen verkoop op te komen.

Naar boven