Conceptbeleid Duurzaamheid en Erfgoed

Kennisgeving

Het college van B&W van Voorne aan Zee heeft in haar vergadering van 16 april 2024 ingestemd met het conceptbeleid Duurzaamheid en Erfgoed. Het conceptbeleid Duurzaamheid en Erfgoed omvat een informatievoorziening over de mogelijkheden van verduurzaming van erfgoed en een aangepast toetsingskader voor zonnepanelen, warmtepompen en zonnepanelen bij erfgoed. Belangrijke uitgangspunten bij de opstelling van het nieuwe beleid zijn de aansluiting op het landelijk beleid en de aansluiting op de resultaten van het participatieproces.

Ter inzage

Het concept beleid ligt vanaf woensdag 1 mei 2024 tot en met woensdag 12 juni 2024 voor eenieder ter inzage bij het klantcontactcentrum (KCC) in het gemeentehuis te Hellevoetsluis. Ook is het beleid digitaal te raadplegen via het digitale publicatieblad op officielebekendmakingen.nl. Het document hangt als ‘Bekijk Documenten’ aan deze publicatie (linker kolom). Belanghebbenden kunnen schriftelijk een zienswijze indienen. Zienswijzen moeten gericht worden aan Burgemeester en wethouders van de gemeente Voorne aan Zee. 

Vaststelling

Eventuele zienswijzen worden beantwoord en het beleid wordt waar nodig aangepast op de zienswijzen. Het beleid wordt begeleid met de beantwoording van de zienswijzen ter vaststelling aan de raad voorgelegd.

Naar boven