Voorgenomen verkoop strookjes gemeentegrond bij Kokerbijl 2 tot en met 18 Grootebroek

De gemeente Stede Broec maakt hierbij bekend dat zij voornemens is strookjes grond, ongeveer anderhalve meter vanuit de gevels, te verkopen aan de eigenaren van Kokerbijl 2 tot en met 18, 1613 GH Grootebroek.

Objectinformatie

Het betreft een strookjes grond, deel uitmakend van het kadastrale perceel gemeente Stede Broec, SDE 02 E 3401. Deze strookjes zijn gelegen aan de voor- en zijkant van de woningen Kokerbijl 2 tot en met 18 Grootebroek.

De eigenaren van Kokerbijl 2 tot en met 18 Grootebroek zijn de enige serieuze gegadigden.

Naar oordeel van de gemeente Stede Broec zijn de eigenaren de enige serieuze gegadigde die in aanmerking komt voor deze voorgenomen verkoop.

  • 1.

    De eigenaren willen deze grond gebruiken als tuin.

  • 2.

    De grond heeft de bestemming groen.

  • 3.

    Gelet op de ligging en de bestemming van de percelen is de strook grond enkel te gebruiken tezamen met het aangrenzende percelen Kokerbijl 2 tot en met 18 Grootebroek en niet zelfstandig.

Vervaltermijn

Indien u zich niet kunt verenigen met de voorgenomen verkoop van de grond aan de aangrenzende eigenaren van Kokerbijl 2 tot en met 18 Grootebroek, omdat u meent daarvoor zelf als gegadigde in aanmerking te komen, dan dient u dit binnen 20 dagen na de dag van deze publicatie, met opgave van redenen, schriftelijk kenbaar te maken bij de gemeente Stede Broec, Postbus 20, 1610 AA Bovenkarspel onder vermelding van ‘Reactie op voornemen tot verkoop strook gemeentegrond Kokerbijl 2 tot en met 18 Grootebroek.

Met deze publicatie geeft de Gemeente uitvoering aan het zogenaamde Didam-arrest van de Hoge Raad d.d. 26 november 2021 (ECLI:NL:HR: 2021:1778).

 

Naar boven