Aanvraag vergunning voor het plaatsen van een nieuw kozijn in de kopgevel op de locatie Giessenburg 12 te Landsmeer, ingekomen 19 april 2024, zaaknummer ODIJ-Z-24-140244

Gemeente Landsmeer heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het plaatsen van een nieuw kozijn in de kopgevel op de locatie Giessenburg 12 te Landsmeer.

 

Waarom publiceert gemeente Landsmeer dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij gemeente Landsmeer aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, gebruiken, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat gemeente Landsmeer u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u hier op tijd op reageren als u het hier niet mee eens bent.

 

Wanneer neemt gemeente Landsmeer een besluit op de aanvraag van de vergunning?

Waarschijnlijk neemt gemeente Landsmeer voor 14 juni 2024 een definitief besluit op de aanvraag van de vergunning. Als de vergunning wordt verleend of geweigerd, publiceert gemeente Landsmeer een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren

 

Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?

Hiervoor kunt u contact opnemen met gemeente Landsmeer. Dit kan via telefoonnummer 020 48 77 124. Bezoek voor de openingstijden van gemeente Landsmeer de website 'www.landsmeer.nl'.

Naar boven