Definitief besluit actualiseren omgevingsvergunning voor Prince Helicopters, Gooikensweg 1 in Zierikzee

Zaakomschrijving: het actualiseren van de omgevingsvergunning voor Prince HelicoptersZaaknummer: 00253936

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland hebben besloten om de omgevingsvergunning van Prince Helicopters, Gooikensweg 1 in Zierikzee, te actualiseren. Het gaat om een ambtshalve wijziging op basis van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en het besluit gaat over het veranderen van de vergunningsvoorschriften.

U kunt het besluit bekijken van 27 april 2024 tot en met 7 juni 2024 bij de publieksbalie van de gemeente Terneuzen, Stadhuisplein 1 in Terneuzen, van maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 16.30 uur en/of gedurende openingstijden in het gemeentehuis van Schouwen-Duiveland, Laan van St. Hilaire 2 in Zierikzee.

U kunt het besluit ook digitaal bekijken. Onderaan de webpagina van deze link kunt u filteren op bedrijf, dan kunt u “Prince Helicopters – Gooikensweg 1 Zierikzee – besluit ambtshalve wijziging” aanklikken om het besluit te bekijken.

Mocht de link niet werken, dan kunt u het besluit ook bekijken door naar de website van RUD Zeeland te gaan (www.rud-zeeland.nl). U klikt daar op “Actueel” en u klikt vervolgens op “Lopende besluiten”. Onderaan die pagina kunt u filteren op bedrijf, dan kunt u “Prince Helicopters – Gooikensweg 1 Zierikzee –besluit ambtshalve wijziging” aanklikken om het besluit te bekijken.

Wanneer u belanghebbende bent of wanneer u een niet-belanghebbende bent die eerder een ontvankelijke zienswijze heeft ingediend tegen het ontwerpbesluit, kunt u tot en met 7 juni 2024 tegen het besluit in beroep gaan. Dat doet u bij de rechtbank Zeeland-West Brabant, Afdeling Bestuursrechtspraak locatie Breda, team bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda.

Het besluit treedt op 8 juni 2024 in werking, tenzij een voorlopige voorziening is aangevraagd. Dit kan bij de voorzieningenrechter van de afdeling bestuursrecht van de rechtbank Zeeland-West Brabant, locatie Breda, team bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. U kunt ook online een beroepschrift indienen en/of een voorlopige voorziening aanvragen via de website: https://www.rechtspraak.nl/. Voor meer informatie kunt de rechtbank bellen. Dit kan via het telefoonnummer 088 361 15 53.

Wanneer u vragen heeft over dit besluit, kunt u contact opnemen met RUD Zeeland (tel. 0115 – 745 100). Ook kunt u hier terecht voor een mondelinge toelichting op de stukken.

Het besluit staat geregistreerd onder kenmerk: 00253936.

Naar boven