Voorgenomen weigering voor het realiseren van een donkerte belevingsplek aan Oosterend 39 te Oosterend

  • -

    Ontvangen op 12 mei 2022 aanvraag omgevingsvergunning, kadastrale sectie I, perceel kadastraal bekend gemeente Terschelling, sectie K, nummer 654, plaatselijk bekend als Oosterend 39, te 8897 HX Oosterend, het realiseren van een donkerte belevingsplek.

De voorgenomen weigeringen kunnen vanaf 25 april 2024, worden ingezien:

  • in het gemeentehuis. U kunt een afspraak maken via www.terschelling.nl of door te bellen naar 0562-446224;

  • op de gemeentelijke website www.terschelling.nl bij ‘bekendmakingen’ ;nadat u op de link van de betreffende kennisgeving heeft geklikt komt u op de webpagina van het Gemeenteblad; u kunt de ontwerpvergunning en de bijbehorende stukken, zoals de ontwerp weigering verklaring van geen bedenkingen, vervolgens bekijken door op de knop ‘Bekijk documenten’ te klikken. De knop zit aan de linkerkant van de webpagina;

Tegen de voorgenomen weigeringen kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Terschelling, Postbus 14, 8880 AA West-Terschelling. Voor inlichtingen of het indienen van mondelinge zienswijzen neemt u contact op met de gemeente: gemeente@terschelling.nl of tel. 0562-446244. Op grond van de Algemene wet bestuursrecht hebben belanghebbenden 6 weken de tijd om hun zienswijzen in te dienen tegen de voorgenomen weigeringen. De termijn van 6 weken vangt aan met ingang van de dag na ter inzage leggen. De termijn om uw zienswijze in te dienen loopt van 25 april 2024.

Naar boven