Voornemen tot uitbreiding van de huurovereenkomst t.b.v. buitenschoolse opvang Dorpsplein 8 te Wekerom

 

Objectinformatie

Adres: Dorpsplein 8 te Wekerom, gevestigd in schoolgebouw ‘Scholen met de Bijbel’

Bruto vloeroppervlakte: 113 m², te weten 1 lokaal

Bestemming: Onderwijs

 

Voornemen tot aangaan van een addendum op de bestaande huurovereenkomst met Spelenderwijs.

De gemeente Ede is voornemens om een addendum op de huurovereenkomst te sluiten met de zittende huurder voor het huisvesten van buitenschoolse opvang – en de daaruit voortvloeiende uitgifte in VERHUUR van de in de aanhef genoemde locatie daarvan.

Voor de motivatie van het oordeel van de gemeente dat bij voorbaat vaststaat, of redelijkerwijs mag worden aangenomen dat er slechts één serieuze gegadigde voor deze uitgifte in aanmerking komt verwijzen wij u naar http://www.ede.nl/uitgifteonroerendezakenwww.ede.nl/uitgifteonroerendezaken

 

Vervaltermijn

Indien u zich niet kunt verenigen met dit voornemen, dan dient u uiterlijk binnen een termijn van twintig (20) kalenderdagen een kort geding aanhangig te maken tegen de gemeente Ede, met betrekking tot deze zaak, bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland. De termijn van 20 kalenderdagen gaat in op de eerste kalenderdag volgend op de dag van bekendmaking in het Gemeenteblad en de gemeentelijke website en eindigt op 20 mei 2024. Het kort geding is tijdig aanhangig gemaakt als binnen de gestelde termijn - rechtsgeldig - een kort geding-dagvaarding is betekend bij de gemeente Ede. Deze termijn is redelijk omdat deze vergelijkbaar is met termijnen die overheden bij soortgelijke aankondigingen (moeten) hanteren en gelet op de voortgang in dit traject tot uitgifte in verhuur. 

Deze termijn is een vervaltermijn. Bij gebreke van een tijdig aanhangig gemaakt kort geding vervalt het recht tegen al het voornoemde in rechte op te komen en/of daarop enige vordering tot schadevergoeding of welke andere aanspraak dan ook te baseren, althans heeft u uw rechten daarop verwerkt. De gemeente Ede en Spelenderwijs zouden immers onredelijk worden benadeeld indien pas na deze (duidelijk kenbaar gemaakte) termijn alsnog tegen het voornemen respectievelijk het aangaan van de overeenkomst(en) zou worden opgekomen.

Indien u naar aanleiding van deze publicatie vragen heeft kunt u deze stellen aan Anton Kraan via anton.kraan@ede.nl en uitgifteprocedure@ede.nl o.v.v. het adres van de onroerende zaak die wordt uitgegeven.

 

Naar boven