Kennisgeving wijzigingsbesluit ex artikel 6:19 Awb Zuiderdijk 19, 1606 MG te Venhuizen

 

Bekendmaking

Burgemeester en wethouders van Drechterland maken bekend dat zij op 25 april 2024 een wijzigingsbesluit als bedoeld in artikel 6:19 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) hebben genomen met betrekking tot de beslissing op bezwaar van 21 februari 2023 waarbij eerder de gevraagde omgevingsvergunning is geweigerd. Met het wijzigingsbesluit is alsnog een omgevingsvergunning verleend voor de reeds geplaatste carport op het voorerf op het perceel Zuiderdijk 19 te Venhuizen voor een periode van maximaal 10 jaar (zaaknummer 108309).

Inzage

Wilt u het besluit en de bijbehorende stukken inzien, dan kan dit op verzoek. Uw verzoek kunt u doen via juridischezaken@sed-wf.nl met vermelding van het zaaknummer en het adres van het dossier.

Rechtsmiddelen

Het reeds ingediende beroep wordt op grond van artikel 6:19 lid 1 Awb mede geacht te zijn gericht tegen het besluit tot wijziging van het oorspronkelijke besluit. Belanghebbenden kunnen tegen het wijzigingsbesluit binnen zes weken na toezending van het besluit (25 april 2024) beroep instellen. Het beroep kan alleen worden gericht tegen de daadwerkelijke inhoud van de wijziging. Het beroep kan worden ingediend bij de rechtbank Noord-Holland, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem.

Het beroepschrift moet ondertekend zijn en dient in ieder geval te bevatten:

 

  • 1.

    de naam en het adres van de indiener;

  • 2.

    de dagtekening;

  • 3.

    een aanduiding/omschrijving van het besluit waartegen beroep wordt ingesteld;

  • 4.

    de gronden van het beroep.

Voorlopige voorziening

Tevens kunnen, in geval van onverwijlde spoed, voornoemde belanghebbenden tijdens de beroepstermijn de Voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Holland verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek dient een afschrift van het ingediende beroepschrift te worden overgelegd.

Naar boven