Vaststellen van een gewijzigde omgevingsvergunning voor het bouwen van een zorg/woongebouw , Veersepad 13 t/m 13A13 Kessel

De gemeente Peel en Maas heeft op 23 april 2024 een gewijzigde omgevingsvergunning vastgesteld op de aanvraag omgevingsvergunning voor het bouwen van een zorg/woongebouw op de locatie Veersepad 13 t/m 13A13 Kessel. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2023-00000059. Het besluit betreft de volgende onderdelen:

  • het bouwen van een bouwwerk

  • handelen in strijd met de ruimtelijke regels

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf 26 april 2024 gedurende 6 weken ter inzage in het Huis van de Gemeente, Wilhelminaplein 1 in Panningen. Wilt u deze inzien dan dient u hiervoor een afspraak te maken met de medewerkers van de Frontoffice van team Vergunningen, Toezicht, Handhaving en Veiligheid.

Bent u het niet eens met dit besluit?

U kunt dan binnen 6 weken na de dag van ter inzage legging van dit besluit een beroepschrift indienen bij de rechtbank in Roermond, sector bestuursrecht, postbus 950, 6040 AZ Roermond.

Het beroepschrift moet tenminste de naam en het adres van de indiener, een dagtekening, een handtekening, een omschrijving van de bestreden beslissing en een motivering bevatten.

Als u een spoedeisend belang heeft bestaat de mogelijkheid om een voorlopige voorziening te verzoeken bij de voorzieningenrechter van de rechtbank in Roermond, sector bestuursrecht, postbus 950, 6040 AZ Roermond.

Voor het indienen van een beroepschrift en voor een verzoek om een voorlopige voorziening brengt de rechtbank griffierecht in rekening. Meer informatie kunt u inwinnen bij de rechtbank, tel. 088 - 361 22 22.

U kunt ook digitaal beroep instellen/om een voorlopige voorziening verzoeken bij genoemde rechtbank via http://loket.recht-spraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden

Meer informatie?

Voor verdere informatie over dit besluit kunt u contact opnemen met de medewerkers Front-Office van team Vergunningen, Toezicht, Handhaving en Veiligheid. E-mailadres: info@peelenmaas.nl of telefoonnummer: 077-306 66 66.

Naar boven