Gemeente Utrechtse Heuvelrug, verleende omgevingsvergunning voor een buitenplanse omgevingsplanactiviteit - tijdelijke opslaglocatie gelegen ten noordwesten van de elektriciteitscentrale aan De Woerd te Driebergen-Rijsenburg (RX2024-00000546, 23 april 2024)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Utrechtse Heuvelrug maken bekend dat zij een omgevingsvergunning voor een buitenplanse omgevingsplanactiviteit (BOPA) hebben verleend voor het realiseren van een tijdelijke stallingplaats voor diverse materieel en een locatie voor de opslag van vrijgekomen materialen gelegen ten noordwesten van de elektriciteitscentrale aan De Woerd te Driebergen-Rijsenburg. Met de omgevingsvergunning wordt afgeweken van het (tijdelijk deel) van het omgevingsplan gemeente Utrechtse Heuvelrug.

 

Wat houdt deze Omgevingsvergunning in?

De omgevingsvergunning maakt het mogelijk om een tijdelijke stallingplaats voor diverse materieel en een locatie voor de opslag van vrijgekomen materialen te realiseren ten noordwesten van de elektriciteitscentrale aan De Woerd te Driebergen-Rijsenburg.

 

Hoe kunt u reageren?

Belanghebbenden kunnen tegen het besluit binnen zes weken, met ingang van de dag na de verzenddatum, een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. De verzenddatum staat achter het besluit.

Tevens kan degene die bezwaar heeft gemaakt een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de rechtbank als sprake is van een spoedeisende situatie. Het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening schorst de inwerkingtreding van de omgevingsvergunning niet. Dat betekent dat van de omgevingsvergunning gebruik kan worden gemaakt, totdat de voorzieningenrechter anders bepaalt.

Wij wijzen u erop dat er bij het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening griffierechten zijn verschuldigd.

Voor informatie hierover kunt u de volgende website raadplegen: www.rechtspraak.nl

 

Inwerkingtreden van de omgevingsvergunning

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na de verzenddatum van het besluit. Dat betekent dat vanaf dat moment van de omgevingsvergunning gebruik kan worden gemaakt.

Naar boven