VOORGENOMEN VERKOOP EN VERHUUR VAN GROND DOOR DE GEMEENTE MOERDIJK AAN GJ BEHEER B.V.

 

 

 

De gemeente Moerdijk heeft het voornemen om een perceel grond gelegen aan de Schansdijk, kadastraal bekend gemeente Zevenbergen sectie L perceelnummer 4374 (ged.) ter grootte van ca. 5716 m2 te verkopen aan GJ Beheer B.V. Tevens heeft de gemeente Moerdijk het voornemen om een perceel grond gelegen aan de Schansdijk 26 te Zevenbergen, ter grootte van circa 2082m2, kadastraal bekend gemeente Zevenbergen, sectie L, perceel 4374 (ged.) te verhuren aan G.J.Beheer B.V.

De gemeente Moerdijk is van mening dat om de volgende redenen GJ Beheer B.V. de enige gegadigde is om het bovenvermelde perceel grond (ged.) te kopen/huren:

  • 1.

    Het betreft een uitbreiding / toevoeging van een bestaand eigendom van GJ Beheer B.V. Het te verkopen perceelsgedeelte is gelet op toekomstige nabije ontwikkeling niet bruikbaar als afzonderlijk bedrijventerrein door een ander bedrijf.

  • 2.

    Met de verkoop van het perceel grond (ged.) wordt een wenselijk geachte toekomstige ontwikkeling in de directe nabijheid mogelijk gemaakt.

Eenieder die zich niet kan verenigen met de verkoop en verhuur van het perceel grond kan zich binnen 20 kalenderdagen na publicatie van dit voornemen schriftelijk melden bij de gemeente Moerdijk via info@moerdijk.nl onder opgave van de reden(en) waarom diegene meent eveneens in aanmerking te komen voor aankoop van het perceel. Zet in uw e-mail ten minste:

  • De datum van publicatie en welk voornemen tot grondverkoop het betreft;

  • Uw naam, adres en woonplaats;

  • Waarom u van mening bent dat u ook als koopgegadigde moet worden aangemerkt;

  • Uw handtekening;

  • Een machtiging als u voor iemand anders een motivatie indient, bijvoorbeeld namens een bedrijf.

De termijn van 20 kalenderdagen na publicatie geldt als een vervaltermijn. Als binnen de opgegeven termijn geen melding wordt gemaakt, dan zal de gemeente Moerdijk uitvoering geven aan haar voornemen en de koopovereenkomst en huurovereenkomst sluiten. Er liggen verder geen stukken ter inzage. Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot het cluster grondzaken (info@moerdijk.nl).

Het voornemen is gepubliceerd in het Gemeenteblad.

 

23 april 2024

Naar boven