Vastgesteld bestemmingsplan “Windheuvelstraat 11, Brummen” gemeente Brummen

 

Donderdag 16 februari 2023 heeft de gemeenteraad van de gemeente Brummen het bestemmingsplan “Windheuvelstraat 11, Brummen”, NL.IMRO.0213.BPBG700067-va01 vastgesteld.

 

Bestemmingsplan

Het bestemmingsplan betreft een partiële herziening van het bestemmingsplan “Buitengebied” van de gemeente Brummen. Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om de huidige hooischuur te verplaatsen en biedt ruimte voor een aantal dierenartsen spreekkamers.

 

Inzage

Analoog

Het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning met bijbehorende stukken, liggen vanaf vrijdag 26 april 2024 tot en met donderdag 6 juni 2024, tijdens openingstijden en na het maken van een afspraak, ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis (Engelenburgerlaan 31, Brummen).

 

Digitaal

Het bestemmingsplan en de stukken behorende bij de omgevingsvergunning zijn tevens digitaal in te zien op de gemeentelijke website www.brummen.nl (onder Inwoner en ondernemer / Bouwen en Wonen / Bestemmingsplannen / Bestemmingsplannen in procedure). Het bestemmingsplan is tevens digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl via onderstaande link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn= NL.IMRO.0213.BPBG700067-va01

 

Beroep vastgesteld bestemmingsplan

Van vrijdag 26 april 2024 tot en met donderdag 6 juni 2024 kan tegen het vastgestelde bestemmingsplan en de verleende omgevingsvergunning beroep worden ingesteld.

 

Het beroep moet schriftelijk worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG. Voor burgers is het mogelijk digitaal beroep in te stellen. De voorwaarden voor het indienen van een digitaal beroepschrift staan op www.raadvanstate.nl. Het indienen van een pro forma beroepschrift is niet mogelijk. Gelijktijdig met het indienen van een beroepschrift kunt u de Voorzitter van genoemde afdeling vragen een voorlopige voorziening te treffen. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

 

Vragen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de heer S. van den Berg, via telefoonnummer (0575) 56 82 33 of per e-mail via S.vandenBerg@brummen.nl

 

 

 

Naar boven