VOORNEMEN UITSCHRIJVEN UIT DE BASISREGISTRATIE PERSONEN (BRP), Padiasek, Piotr Adam geboren op 24-09-1981.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bernheze hebben het voornemen de adresgegevens van onderstaande persoon te wijzigen, volgens art.2.21 en 2.22 Wet Basisregistratie Personen (BRP).

Na onderzoek is gebleken dat hij niet meer woont op het adres waarop hij in de BRP van de gemeente Bernheze staat ingeschreven. Dat wil zeggen dat hij voor de gemeente, administratief gezien, verblijft op een onbekend adres en formeel niet meer in Nederland woont.

Naam

Geboortedatum

datum voornemen uitschrijven onbekend

Padiasek, Piotr Adam

24-09-1981

23-04-2024

Een eventuele ambtshalve uitschrijving uit de BRP kan tot gevolg hebben dat bovenstaande personen geen documenten (reisdocumenten, rijbewijs) meer kunnen aanvragen. Ook huurtoeslag, zorgtoeslag, kinderbijslag of ander vorm van een uitkering of financiële ondersteuning kunnen worden stopgezet. Daarnaast kan het gevolgen hebben voor de opbouw van AOW. Het is belangrijk om op het juiste adres ingeschreven te staan.

Staat u naam hierboven of weet u waar bovenstaande persoon verblijft, neem dan contact op met de afdeling Burgerzaken van de gemeente Bernheze via gemeente@Bernheze.org of (0412) 4588 88. Als wij binnen vier weken na de datum van de publicatie van het voornemen geen reactie hebben ontvangen, schrijven wij de bovenstaande persoon uit naar onbekend.

Het formele besluit tot uitschrijving zullen wij ook via deze wijze publiceren.

Heesch, 23 april 2024

Medewerker Burgerzaken gemeente Bernheze,

Naar boven