Definitief besluit vaststelling hogere grenswaarden Kindcentrum Wijhe

Een hogere grenswaarde op basis van de Wet geluidhinder is nodig in het kader van de bestemmingsplanprocedure Kindcentrum Wijhe. De procedure ziet op de wijziging van het bestemmingsplan op de locatie gelegen aan De Omloop en De Lange Slagen in Wijhe, lokaal bekend als het SPOC-park (kadastraal bekend als gemeente Wijhe, sectie E, nummer 4008). De hogere grenswaarde houdt verband met de geluidsbelasting op het kindcentrum door spoorwegverkeerslawaai van treinverkeer op het spoor tussen Zwolle en Deventer. Op het ontwerpbesluit zijn geen zienswijzen ingediend.

Het definitieve besluit voor deze hogere grenswaarde ligt van 2 mei 2024 tot en met 12 juni 2024 ter inzage bij ons klantcontactcentrum in Wijhe (Raadhuisplein 1). U kunt het enkel op afspraak inzien. Een afspraak inplannen om het in te zien kan door te bellen naar 14 0570.

U kunt binnen de genoemde termijn beroep instellen. Een beroepschrift dient u in bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven