Gemeente Altena - Geen toestemming voor het renoveren van bebouwing op de locatie Keizersveer te Hank

De gemeente Altena heeft een omgevingsvergunning geweigerd. De gemeente geeft hierdoor geen toestemming voor het renoveren van bebouwing op de locatie Keizersveer te Hank, perceel (DSN03) R 2738.

Waarom publiceert de gemeente dit bericht?

 

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt nu reageren als u het hier niet mee eens bent.

Bent u het niet eens met de weigering?

 

U kunt de rechtbank Zeeland – West – Brabant binnen zes weken vanaf de datum van deze publicatie laten weten dat u het niet eens bent met de weigering. Dit heet in beroep gaan. U kunt in beroep gaan als de weigering tegen uw belangen ingaat en u heeft gereageerd op het ontwerp van de weigering.

 

Het beroepschrift kunt u sturen aan:

 

Rechtbank Zeeland-West-Brabant

Team Bestuursrecht

Postbus 90006

4800 PA BREDA

 

Via https://www.officielebekendmakingen.nl/ kunt u de weigering en de bijbehorende documenten digitaal bekijken. Voor meer informatie over de documenten of andere vragen kunt u bellen met Yvette Mayr-van Schajik. Dit kan via het telefoonnummer 0183-516463.

Voorlopige voorziening

 

In spoedeisende gevallen kunt u rechtbank Zeeland – West – Brabant vragen de werking van het besluit tegen te houden voordat de rechtbank een besluit heeft genomen over uw beroep. Dit heet het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening. Dit kan schriftelijk of online via de website van de rechtbank. U moet voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening een bedrag aan de rechtbank betalen. Meer informatie hierover kunt u vinden op www.rechtspraak.nl.

 

Naar boven