Ontwerpbeschikking uitgebreide voorbereidingsprocedure Wabo Realisatie twee-onder-één-kap-woning aan de Kampstraat 23 / 25 in Eext

Burgemeester en wethouders van Aa en Hunze maken, ter voldoening aan artikel 3.10 en 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) in samenhang met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.10, artikel 2.11, artikel 2.12, eerste lid, sub a onder 3˚ en artikel 2.17 Wabo een omgevingsvergunning te verlenen voor:

Het gebruiken van gronden en bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan, bouwen bouwwerk, uitvoeren werk of werkzaamheden uitvoeren en verrichten van een andere activiteit die behoort tot een bij algemene maatregel van bestuur aangewezen categorie activiteiten die van invloed kunnen zijn op de fysieke leefomgeving:

  • -

    Eext - Kampstraat bouw twee-onder-een kap woning

Zakelijke inhoud 

Er is een aanvraag ingekomen voor de realisatie van een twee-onder-één-kap-woning aan de Kampstraat 23 / 25 te Eext. Voor deze ontwikkeling worden de nieuwe woningen gebouwd op een locatie waar geen bouwvlak aanwezig is.

Voor de nieuw gewenste situatie heeft initiatiefnemer een aanvraag omgevingsvergunning met bijbehorende ruimtelijke onderbouwing ingediend met daarbij het verzoek voor deze vergunning om af te wijken van het planologische regiem van het vastgestelde bestemmingsplan “Eext”.

Ter inzage legging

De ontwerp omgevingsvergunning, de ontwerp verklaring van geen bedenkingen, de bijbehorende ruimtelijke onderbouwing en de daarop betrekking hebbende stukken, liggen met ingang 25 april 2024 gedurende zes weken tijdens openingstijden bij de centrale publieksbalie in het gemeentehuis, Spiekersteeg 1 in Gieten ter inzage. Het ontwerpbesluit, met de daarop betrekking hebbende stukken is ook digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl met planidentificatienummer

NL.IMRO.1680.EXTKAMPSTR2325-OO01.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over de ontwerp omgevingsvergunning bij het college van burgemeester en wethouders naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Aa en Hunze, Postbus 93, 9460 AB Gieten. Degenen die een mondelinge reactie willen geven kunnen dat doen tijdens kantoortijden na het maken van een afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met 14 0592.

Naar boven