Gemeente Harderwijk – gebruik perceel grond achter Lageweg en Wijtgraaf te Hierden

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Harderwijk is voornemens om, met inachtneming van een termijn van 20 kalenderdagen, ingaande de dag na deze publicatie, vier percelen grond, plaatselijk bekend Lageweg en Wijtgraaf te Hierden, kadastraal bekend gemeente Harderwijk, secties B, nummers 3055, 3056, 3058 en 3059, met een totaal oppervlakte van ca. 3535 ² in gebruik te geven aan aangrenzende eigenaars en voormalig pachters van deze percelen . De gemeente is van mening dat deze gebruikers als enige serieuze gegadigde(n) in aanmerking komen voor dit gebruik vanwege de bereikbaarheid en de incourante vorm van de percelen.

Als u van mening bent dat u ook in aanmerking komt voor dit voorgenomen gebruik, dan dient u binnen twintig (20) kalenderdagen na de datum van deze publicatie een kort geding aanhangig te maken bij de Rechtbank Gelderland. Als u een kort geding aanhangig maakt, dan verzoeken wij u dit binnen de genoemde termijn schriftelijk aan de Gemeente Harderwijk kenbaar te maken.

Als binnen twintig (20) kalenderdagen na de datum van deze publicatie géén kort geding is gestart, komen alle rechten te vervallen, waaronder het recht om nadien in rechte op te komen tegen dit voornemen tot gebruik. De gemeente hanteert deze handelwijze om rechtszekerheid te creëren, zodat zij na afloop van de termijn, met deze gegadigde de overeenkomst kan sluiten.

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot I.Smit, telefoonnummer 0341-411 476 of per e-mail: i.smit@harderwijk.nl.

Naar boven