Onherroepelijk bestemmingsplan Buitengebied Het Woud, herziening 2

Het besluit van de gemeenteraad tot vaststelling van het bestemmingsplan Buitengebied Het Woud, herziening 2 met identificatiecode NL.IMRO.0200.bp1371-vas1 is op 12 april 2024 onherroepelijk geworden. Het bestemmingsplan betreft het herstellen van omissies die zijn ontstaan op een aantal percelen bij de vaststelling van het moederbestemmingsplan Buitengebied Het Woud in 2013. Het bestemmingsplan Buitengebied Het Woud, herziening 2 herstelt deze omissies.

Het digitale bestemmingsplan is te raadplegen via onze website www.apeldoorn.nl/bestemmingsplannen en op de landelijke websites www.ruimtelijkeplannen.nl en omgevingswet.overheid.nl/regels-op-de-kaart.

Het bestemmingsplan is ook digitaal in te zien bij het Omgevingsloket van de gemeente Apeldoorn. De medewerkers van het Omgevingsloket kunnen u meer vertellen over het bestemmingsplan. Bij het Omgevingsloket kunt u alleen op afspraak terecht. Informatie over het maken van een afspraak en over de locatie van het Omgevingsloket vindt u op www.apeldoorn.nl/afspraakomgevingsloket.

Apeldoorn, 1 mei 2024

Naar boven