Ontwerpbesluit omgevingsvergunning milieu aan Veenhuizerweg 9A te Heerhugowaard

Burgemeester en wethouders van Dijk en Waard maken bekend dat zij van plan zijn een omgevingsvergunning milieu te verlenen voor de inrichting Botman Steen B.V. van Agrifirm NWE B.V. gelegen aan Veenhuizerweg 9A in Heerhugowaard. De aanvraag is ingediend voor wijziging van de veestapel (stoppen met het houden van varkens), aanpassing van de pluimveestal met een overdekte uitloop en drie ventilatoren en uitbreiding van een gekoelde bewaarloods.

Ter inzage

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en overige bijbehorende stukken liggen op grond van artikel 4:8 de Algemene wet bestuursrecht 29 april 2024 t/m 07 juni 2024 ter inzage bij de gemeente Dijk en Waard. Gedurende de inzagetermijn kan eenieder op dit voornemen zowel mondeling als schriftelijk zienswijzen kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de OD NHN, Postbus 2095, 1620 EB in Hoorn. Vermeld in uw brief het onderwerp: Zienswijze Veenhuizerweg 9A in Heerhugowaard.

Mondelinge zienswijzen kunnen kenbaar worden gemaakt door contact op te nemen met de Omgevingsdienst Noord-Holland Noord, telefoonnummer: 088-1021 300. Graag uiterlijk één week vóór afloop van de termijn. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Informatie

Meer Informatie kunt u tijdens kantooruren verkrijgen bij de Omgevingsdienst Noord-Holland Noord, telefoonnummer 088-1021 300.

Naar boven