Greenhopper komt naar Koningsdag Etten-Leur

 

Voor de Koningsmarkt 2024 komt de Greenhopper vanuit Breda speciaal naar Etten-Leur. De standplaats is op de Markt tegenover de Moeierboom. De Greenhopper is een mobiele pop-up store ten behoeve van voorlichting en uitleg op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid. Het is een ‘tiny house’ op wielen, vol met technische voorzieningen en snufjes.

Gemeente Etten-Leur vindt het belangrijk om inwoners te informeren om hun woning te verduurzamen en energiezuiniger te maken. Alle inwoners van Etten-Leur (eigenaren en huurders) zijn welkom.

Vrijwilligers van DuurSaam Etten-Leur zijn tijdens de openingsuren aanwezig om uitleg te geven op alle gebieden van energiebesparing en duurzaamheid. Er wordt ook uitleg gegeven op het gebied van de vele soorten subsidie die door het rijk en gemeente verstrekt worden. We spreken dan over energiescans, dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en ook sedumdaken.

De Greenhopper is aanwezig van vrijdag 26 april tot en met dinsdag 7 mei, tegenover de Moeierboom op de kop van de Markt in Etten-Leur. Bezoekersuren: elke werkdag van 11.00 – 14.00 uur en tijdens de Koningsmarkt op zaterdag 27 april van 10.00 – 16.00 uur.

 

Naar boven