Kennisgeving besluit, Wadway 27, 29, en 33, 1715GX Spanbroek

Burgemeester en wethouders van Opmeer maken bekend dat zij het wijzigingsplan Wadway 27, 29 en 33 te Spanbroek vaststellen.

 

Zaaknummer: Z23003823

 

Plangebied en doel

Kennisgeving vaststellen wijzigingsplan voor het wijzigen van de bestemming ‘Agrarisch’ naar ‘Wonen’ op het perceel bekend bij de gemeente als ‘Wadway 27, 29 en 33’ in Spanbroek.

Burgemeester en wethouders van Opmeer hebben besloten om het wijzigingsplan vast te stellen.

 

Zakelijke beschrijving

Volgens de Wet ruimtelijke ordening is de gemeente verplicht om haar kosten voor een wijzigingsplan op de initiatiefnemer te verhalen. Daarom zijn nadere afspraken gemaakt met de initiatiefnemer. Deze zijn vastgesteld in een overeenkomst. Tegelijk met het plan ligt ook de zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst ter inzage.

 

Ter inzage vastgesteld wijzigingsplan

Het wijzigingsplan is digitaal raadpleegbaar op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl en heeft als planidentificatienummer NL.IMRO.0432.WPWadway2729en33-VA01.

 

Beroep

Bent u het niet eens met dit besluit? Tegen het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan kan met ingang van de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd gedurende zes weken beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Noord-Holland, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem.

 

Naar boven