Inspraakprocedure concept Subsidieregeling combinatiefuncties Twenterand 2024

Op 16 april 2024 heeft het college van Twenterand de concept:

  • Subsidieregeling combinatiefuncties Twenterand 2024

vastgesteld.

De Subsidieregeling combinatiefuncties Twenterand 2024 heeft betrekking op de subsidieverstrekking voor de loonkosten van een combinatiefunctie die voldoet aan het volgende doel: een leven lang inclusief sporten, bewegen en beoefenen van culturele activiteiten mogelijk maken voor inwoners van de gemeente Twenterand.

Waar kunt u de conceptsubsidieregeling inzien?

In de periode van 25 april 2024 tot en met 22 mei 2024 ligt de conceptsubsidieregeling voor inspraak ter inzage. U kunt de conceptsubsidieregeling in deze periode raadplegen op de website van de gemeente Twenterand via:

https://www.twenterand.nl/concept-subsidieregeling-combinatiefuncties-twenterand

of inzien op het gemeentehuis in Vriezenveen (Manitobaplein 1, 7671 GS te Vriezenveen).

Hoe kunt u reageren?

In deze periode kunnen ingezetenen en belanghebbenden bij het college schriftelijk of mondeling hun zienswijze over de conceptsubsidieregeling naar voren brengen. De zienswijze kan ook per mail worden verzonden naar info@twenterand.nl. Zij die dat mondeling willen doen, kunnen telefonisch contact opnemen met mevrouw G. van der Woude op telefoonnummer 0546 - 840 840.

Wat gebeurt er met uw reactie?

Wat gebeurt er met uw reactie? Na afloop van de inspraakperiode vindt een beoordeling van de zienswijzen plaats. Dan zal bepaald worden of de zienwijzen aanleiding geven de conceptsubsidieregeling op onderdelen te wijzigen. Alle ingezetenen en belanghebbenden die schriftelijk, per mail of mondeling hebben gereageerd, krijgen bericht nadat nadere besluitvorming over de conceptsubsidieregeling heeft plaatsgevonden.

Naar boven