Voornemen tot verkoop van gemeentegrond

Het college van burgemeester en wethouders is voornemens een perceel grond te verkopen. De koper is Liander N.V.

De gemeente is van mening dat Liander N.V. de enige kandidaat is met wie deze grondtransactie kan plaatsvinden om de volgende reden:

  • -

    De grond wordt verkocht ten behoeve van het mogelijk maken van een uitbreiding/verzwaring van het elektriciteitsnet. Liander N.V. is aangewezen als beheerder van het elektriciteitsnet op grond van artikel 10 Elektriciteitswet. Aangezien dit perceel alleen wordt verkocht voor het realiseren van een deel van het elektriciteitsnet (het plaatsen van een trafo) komt alleen Liander N.V. in aanmerking voor de aankoop van dit perceel. Het gaat om de volgende locatie:

    • Nabij Kalkoenweg 40/42.

Als u van mening bent dat u ook in aanmerking komt voor deze voorgenomen overeenkomst, dan dient u binnen twintig (20) kalenderdagen na de datum van deze publicatie een kort geding aanhangig te maken bij de Rechtbank Gelderland. Indien u een kort geding aanhangig maakt, dan verzoeken wij u dit binnen de genoemde termijn schriftelijk aan de Gemeente Ermelo kenbaar te maken.

Als binnen twintig (20) kalenderdagen na de datum van deze publicatie geen kort geding is gestart, komen alle rechten te vervallen, waaronder het recht om nadien in rechte op te komen tegen dit voornemen tot het aangaan van de overeenkomst. De gemeente hanteert deze handelwijze om rechtszekerheid te creëren, zodat zij na afloop van de termijn, met deze gegadigde de overeenkomst kan sluiten.

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot mevrouw K.L. Schaap, mail: grondzaken@ermelo.nl.

Naar boven