Kennisgeving Wet geluidhinder –Uitgebreide voorbereidingsprocedure - Voor het bestemmingsplan ”Stationsstraat 172 te Elsloo”

Burgemeester en wethouders van de gemeente Stein maken bekend dat het volgende besluit is genomen:

Hogere waarden besluit - Rectificatie

Voor: Voor het bestemmingsplan ”Stationsstraat 172 te Elsloo”.

De maximaal vastgestelde hogere waarden ten gevolge van industrielawaai Chemelot bedraagt 54 dB(A), de maximaal vastgestelde hogere waarden ten gevolgen van het spoorweglawaai betreft 63 dB.

Locatie: Stationsstraat 172 te Elsloo

Datum besluit: 15 februari 2024 - 15 april 2024

Zaaknummer: Z2023-00002245

Inzage

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen ter inzage van 25 april 2024 tot en met 5 juni 2024 in het gemeentehuis van Stein, op de gebruikelijke plaats en tijden. U kunt het besluit en de bijbehorende stukken digitaal bekijken via het digitale publicatieblad op officielebekendmakingen.nl. De documenten hangen als ‘Bekijk documenten’ aan deze publicatie."

Rechtsbescherming

Als dit besluit uw belang rechtstreeks raakt en u bent het niet eens met dit besluit, kunt u beroep instellen bij de Rechtbank Limburg, sector Bestuursrecht. Ook niet-belanghebbenden kunnen bij de Rechtbank Limburg, sector Bestuursrecht beroep instellen, mits zij een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit. Beroep kan worden ingediend tegen betaling van de verschuldigde griffierechten. Het beroepschrift moet binnen een termijn van zes weken worden ingediend. Deze termijn vangt aan met ingang van de dag na die waarop dit besluit ter inzage is gelegd. Op deze beroepschriftprocedure is de Algemene wet bestuursrecht van toepassing.

Het beroepschrift moet worden ondertekend en moet ten minste bevatten:

  • 1.

    De naam en het adres van de indiener;

  • 2.

    De datum;

  • 3.

    Een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht, en;

  • 4.

    De redenen van het bezwaar (motivering).

Het beroepschrift moet worden gericht aan:

Rechtbank Limburg

Sector Bestuursrecht

Postbus 950

6040 AZ Roermond.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de internetpagina van de Rechtbank Limburg, www.rechtspraak.nl.

 

Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Als u een beroepschrift heeft ingediend, dan kunt u tevens een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg, sector Bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond.

U kunt uw beroep en een eventueel verzoek om voorlopige voorziening ook digitaal instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Inwerkingtreding

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag, volgend op de beroepstermijn van 6 weken.

Indien binnen de beroepstermijn tegen het besluit bij de Voorzieningenrechter een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening als bedoeld in artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht is gedaan, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven