Straatnaambesluit Plangebied Delversduin

Het college van burgemeester en wethouders van Bergen;

 

b e s l u i t :

  • 1.

    De namen toe te kennen voor de nieuwe straten, paden en een plantsoen in plangebied Delversduin (projectnaam Overduin) te Egmond aan den Hoef. De namen worden: Roodenburch, Schoenmakerskroft, Rood Hartkroft, Ceelienkroft, Duinhuispad, Beekvlietpad en Delversduin.

  • 2.

    De bestaande straatnaam Duynmayers Kroft te wijzigen in Duynmayerskroft.

  • 3.

    De straatnamen op te nemen in het straatnamenregister van de gemeente Bergen (NH).

Aan een straatnaambesluit kunnen geen rechten voor gebruik of bestemming van aanliggende panden ontleend worden.

Aldus besloten door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen in de vergadering van 16 april 2024.

de secretaris,

M. Schroor

de burgemeester,

L. Voskuil

Bent u het niet eens met dit besluit?

Dan kunt u tegen dit besluit binnen zes weken na de dag van verzending (publicatie) schriftelijk en gemotiveerd bezwaar indienen bij burgemeester en wethouders van Bergen, Postbus 175, 1860 AD Bergen. In uw bezwaarschrift moet in elk geval staan: uw naam en adres, uw handtekening, de datum van uw bezwaarschrift, een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt en de redenen van uw bezwaar. Als u op de beslissing op bezwaar niet kunt wachten en snel een voorlopige maatregel nodig is, kunt u de rechter daar om verzoeken. Dat verzoek moet u richten tot de voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Holland, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem. Dat kan alleen als u ook een bezwaarschrift heeft ingediend.

Naar boven