Kennisgeving besluit op aanwezigheidsvergunning Café de Swan, Middenweg 178, 1702 HE Heerhugowaard

Burgemeester van de gemeente Dijk en Waard maakt bekend dat de volgende vergunning voor het aanwezig hebben van twee speelautomaten is verleend:

Voor: Verleende aanwezigheidsvergunning speelautomaten

Geldigheidsduur: 1 januari 2024 tot en met 31 december 2028

Locatie: Middenweg 178, 1702 HE Heerhugowaard

Verzonden op: 19 april 2024

Procedure

Indien u belanghebbende bent kunt u bezwaar maken tegen het besluit. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. U kunt het bezwaar richten aan de gemeente Dijk en Waard, Secretariaat Commissie voor bezwaarschriften, Postbus 390, 1700 AJ Heerhugowaard. De termijn voor het indienen van een bezwaar start op en bedraagt 6 weken. Voor meer informatie over de procedure kunt u contact opnemen via apv@dijkenwaard.nl of telefoonnummer (072) 575 55 55.

In het bezwaarschrift moeten ten minste zijn vermeld:

• Uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres

• Een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt

• De reden(en) waarom u het niet eens bent met de beslissing

• De datum waarop u het bezwaarschrift geschreven heeft

• Uw handtekening

Voorlopige voorziening

De uitvoering van het besluit gaat gewoon door, ook al heeft u bezwaar gemaakt. Als u van mening bent dat een beslissing op uw bezwaarschrift niet kan worden afgewacht, dan kunt u aan de Voorzieningenrechter vragen een voorlopige voorziening te treffen. Wanneer deze wordt toegekend door de rechter, dan kan de uitvoering van het besluit worden uitgesteld tot het moment waarop op uw bezwaarschrift is beslist.

Een verzoek om een voorlopige voorziening kan alleen worden ingediend als u ook een bezwaarschrift heeft ingediend. Een voorlopige voorziening wordt aangevraagd bij de voorzieningenrechter van het College van Beroep voor het bedrijfsleven. Het adres is:

College van Beroep voor het bedrijfsleven (CBb)

Postbus 20021

2500 EA Den Haag

Voor de behandeling van een verzoek op voorlopige voorziening is ook griffierecht verschuldigd.

Naar boven