Voornemen tot ambtshalve uitschrijving uit de basisregistratie personen van Y. Collazo Nuño

Uit onderzoek van de gemeente is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het adres waar zij volgens de Basisregistratie Personen (BRP) staan ingeschreven. Het adresonderzoek heeft geen resultaat opgeleverd.

Het college van burgemeester en wethouders heeft het voornemen om het bijhouden van de persoonslijsten van onderstaande personen op te schorten. De betrokkenen zijn met een brief over dit voornemen op de hoogte gebracht.

Dit betekent dat zij uitgeschreven worden met als reden vertrokken naar Land Onbekend. Zij staan dan officieel niet meer in Nederland als inwoner ingeschreven. Dit kan gevolgen hebben voor uitkeringen, toeslagen, het aanvragen van een paspoort, rijbewijs en andere voorzieningen.

Overzicht vertrokken personen

Y. Collazo Nuño

geboren op 06-01-1993

Zienswijze indienen

Een belanghebbende persoon kan binnen 2 weken na de verzenddatum, schriftelijk zijn of haar zienswijze kenbaar maken over dit voornemen bij het college van burgemeester en wethouders van Deurne, postbus 3, 5750 AA Deurne.

Wilt u als belanghebbende uw zienswijze mondeling kenbaar maken, dan kunt u een afspraak maken bij het team Publiekszaken en Dienstverlening, gemeente Deurne, telefoonnummer 0493-38 77 11.

Naar boven