Bekendmaking voornemen tot verhuur van een volkstuin

 

 

De gemeente Alblasserdam is voornemens, een huurovereenkomst aan te gaan voor een volkstuin gelegen in 't Hoendersnest, kadastraal bekend gemeente Alblasserdam, sectie C, nummer 590 ged., groot ongeveer 224 m2. Voorwaarden om in aanmerking te komen voor de huur van een volkstuin zijn vastgelegd in de Beleidsregel huur volkstuin gemeente Alblasserdam 2023. De beoogde huurder voldoet aan de voorwaarden van de beleidsregel.

Gelet op het voorgaande is de gemeente van oordeel dat op grond van objectieve, redelijke en toetsbare criteria slechts de beoogde huurder in aanmerking komt voor het aangaan van de huurovereenkomst.

De gemeente zal na 20 kalenderdagen na de datum van deze publicatie uitvoering geven aan haar voornemen. Als u daar vragen of opmerkingen over heeft, kunt u per mail contact opnemen via ld.vermaas-goedhart@alblasserdam.nl

Bezwaarclausule

Wilt u reageren over dit voornemen dan kunt u uw reactie binnen 20 dagen schriftelijk kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 2, 2950 AA Alblasserdam of per mail aan ld.vermaas-goedhart@alblasserdam.nl. Uw reactie kan alleen in behandeling worden genomen als u de volgende gegevens vermeldt:

Uw naam en adres, een duidelijke omschrijving van de kennisgeving waarop u reageert (bijvoorbeeld een kopie van deze publicatie), de reden waarom u meent in aanmerking te komen voor verhuur, het telefoonnummer waarop u overdag bereikbaar bent, de datum en uw handtekening.

Bij gebreke van een tijdig en gemotiveerd bericht vervalt het recht tegen al het voornoemde in rechte op te komen en/of daarop enige vordering tot schadevergoeding of welke andere aanspraak dan ook te baseren, althans heeft u uw rechten daarop verwerkt. Met deze publicatie geeft de gemeente uitvoering aan het arrest van de Hoge Raad van 26 november 2021 (ECLI:NL:HR:2021:1778).

Naar boven